Information om tillbyggnad och utbyggnad

Börjar er villa kännas lite trång? Behöver barnen egna rum? Ja, det är många som kikar på tillbyggnad eller utbyggnad av hus just nu. Bygg och Badrumspartneerbjuder hjälp med allt från skiss, bygglovsansökan till färdigställd utbyggnad.

Det är många som kikar på att köpa ett större hus när de upplever att de inte får plats. Kanske har man haft förmånen att få tillökning i familjen, eller vill tonåringen ha ett eget rum. Det är förståeligt – men i många fall kan man tillgodose det behovet genom utbyggnad av hus istället. Bygg och Badrums har många års erfarenhet av tillbyggnad av hus och hjälper er gärna genom hela processen, alltid till fast pris.

Vi är ett familjeföretag som drivs av två bröder – vi sätter alltid kvaliteten i främsta rummet och garanterar att vi håller oss till det i förhand avtalade priset och den på förhand överenskomna tidsplanen. Som regel krävs bygglov för de flesta utbyggnader – vi kan hjälpa er även med vad som krävs för att inge en sådan ansökan hos kommunen – regelverket är snårigt men vi lotsar er gärna igenom det. Vi har lång erfarenhet av utbyggnad hus och bistår mer än gärna för att ni ska kunna förverkliga er dröm om att bygga ut. Vi hjälper också till med tak och takanslutning.

Utbyggnad garage

Saknar ni garage och vill bygga till ett? Eller har ni köpt en till bil och behöver hjälp med utbyggnad av garage. Då kan vi på Bygg och AB hjälpa dig. Vi har byggt ut många garage och carports till kunder. Vi har stora vana gällande tillbyggnad av garage och kan snabbt och effektivt hjälpa dig med att bygga ut ditt garage, på ett estetiskt tilltalande sätt och så att det smälter in med huset i övrigt. Bygg och AB tycker det är roligt och utmanande att skissa och bygga ut garage på ett snyggt och funktionellt sätt – och till ett pris som är rimligt.

Utbyggnad av fritidshus eller sommarstuga

Sommaren i Sverige är underbar. Den som har förmånen att äga ett fritidshus eller sommarstuga vill gärna kunna ha vänner och familj över på besök – men det är inte alltid att utrymmena i sommarstugan räcker till för det. Ett bra sätt att skapa mer ytor är att fundera på tillbyggnad av fritidshuset eller sommarstugan. Vi hjälper dig även med att bygga tak och ordna med takanslutning om så krävs för din tillbyggnation – det behöver inte bli så dyrt. Allt vårt arbete – oavsett om det gäller takanslutning, tak eller utbyggnad – omfattas av ROT-avdraget. Vilket gör att du får 30 % rabatt på vår arbetskostnad – vilket innebär att ditt pris inte behöver bli så dyrt.

Bygga ut villa i vinkel

Vill du ha hjälp att bygga ut villa i vinkel? Vi Bygg Badrumspartner har lång erfarenhet av att bygga ut hus i vinkel och kan bistå med att bygga ut i vinkel – för oss är det inte en svårare uppgift att bygga ut i vinkel jämfört med en vanlig utbyggnad. Vi kan hjälpa dig att skissa på en utbyggnad av din villa i vinkel så att den ej skapar skugga på tomten. Det är ingen betydande skillnad i pris att bygga ut i vinkel för villa – jämfört med fritidshus.